Izvor:
03.10.2019 u 15:56
0

NEDA GLIŠIĆ U EMISIJI „POSLE RUČKA“ ISPRIČALA SVOJU ŽIVOTNU PRIČU: Svetitelji su uvek bili uz mene!

Gost emisije "Posle ručka", bila je Neda Glišić, koja je ispričala potresnu ispovest i o tome kako ju je odlazak u čudotvorni manastir izlečio.

– To je poseban osećaj, nešto što ne može da se opiše. Ja sam prošle godine obolela od jednog teškog oblika karcinoma dojke, koji je bio neizlečiv. Bilo je pitanje da li ću ostati u životu. Moja životna situacija je bila u tom trenutku: "Ne verujem uopšte da se to meni dešava“. E to je ono što je malopre otac pričao, to je ona vera. Verujem u svoje izlečenje i ne verujem onome što pričaju lekari. Meni drugarica Ana, koju ovom prilikom pozdravljam i zahvalna sam joj do neba, rekla da moram da odem u manastir Tumane. Ja pritom ne znam ni gde je manastir, niti bilo šta. Rekla mi je: "Sveti Zosim će sigurno da ti pomogne, ti si dobra žena". Ja sam rešila da odem tamo. Svi moji su bili za to da odem. Moja porodica zna da sam ja nekako bila blizu Gospodu Bogu. Još kao klinka, na ekskurzijama sam kupovala krstiće, ikonice. Rešili su da me podrže u tome i otišli smo na presvlačenje, iako sam tada bila u jako teškom stanju. Posle prve terapije sam otišla u manastir, svetitelji su uvek bili uz mene. Sve ostalo podnela fantastično dobro.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter