Izvor:
05.10.2019 u 15:45
0

UROLOG MILOŠEVIĆ ZA EMISIJU „POSLE RUČKA“: Imamo trenutke NAPADA hormona, od 60. godine počinju PROBLEMI!

U današnjoj emisiji „Posle ručka“ govorimo o tome da li zaista kod muškaraca i žena postoji kriza srednjih godina? Šta muškorci ne znaju o svojoj seksualnosti? Gosti ovog popodneva bio je urolog Aleksandar Milošević.

Urolog je za ovo gostovanje izdvojio da ne trebamo padati u očaj kada dostignemo određeni broj godina, već da ne prestajemo da radimo na sebi.

Od 60 godina počinju problemi srednjih godina, mada ja to zovem zlatni period. Mi moramo da se spremamo da produžimo u „fazonu“ da izbace svoj „mač“ i da se pokazuju, napadi hormona dovode do toga, ali ni žene nisu bolje kada je to u pitanju. Ja se bavim seksualnošću čitav život. Kada sam bio mlad, bio sam lud, maltene. Ljudi ne trebaju da prestaju da rade na sebi čitav život, u svakom smilsu. – istakao je urolog Aleksandar Milošević.

On je ovom prilikom, istakao veoma bitnu stvar – Žene masturbacijom može postići orgazam za dva minuta, dok muškarac može doći do orgazma za četiri minuta, i to pokazuje koliko su žene spretnije i moćnije. Orgazam nije definisana stvar. Pevač dok peva, budući da voli svoj posao i uživa, doživljava orgazam.

Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter