Izvor:
05.10.2019 u 16:05
0

ČUVENI HIRURG COLIĆ ZA EMISIJU „POSLE RUČKA“: Žene se sureću sa nizom promena kroz život, stavljaju IMPLANTE jer njihov partner to INSISTIRA!

Gost popodnevne emisije Happy televizije bio je hirurg Milan Colić, koji nam je pojasnio zbog čega se žene odlučuju na potez plastičnih operacija, te zbog čega hrle da izgledaju neprirodno i da nešto na sebi preprave.

– Žene se susreću sa nizom promena kroz godine. Imao sam slučaj kada je došla žena da ugradi implante, ali ne svojom voljom, već zato što njen partner to želi. Bilo je slučajeva povećanja i zadrnjice, to nisu stvari koje su zabranjene, nekome stoji ali nekome ne stoji lepo. – istakao je Colić.

Hirurg Colić je istakao da ne želi da operiše nekoga ukoliko on, sa stručnog aspekta ne uvidi da će ta operacija njemu dobro doći i daće mu implanti dobro stajati.

– Ja ne operišem kada smatram da ništa neće dobrineti lepoti. I uvek otvoreno govorim sa pacijentima. Jedini savet je da ljudi moraju sve da rade samo zbog sebe. Kada neki režiser bira ulogu, onda tačno zna kakvu ženu želi za ulogu, to uglavnom budu lepe i negovane dame, bez veštačkih stvari na sebi. Kada operišem, gledam da izgleda što prirodnije. – rekao je hirurg za Happy TV.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter