Izvor:
12.10.2019 u 20:34
0

JELLENA ISPRIČALA POTRESNU ISPOVEST IZ DETINJSTVA: „U tom trenutku nisam znala gde sam, imam i dalje neku vrstu traume!“(VIDEO)

Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, gostujući u emisiji „Posle ručka“ ispričala je potresnu ispovest iz detinjstva.

Naime, kao trinaestogodišnja devojčica je proživela razvod svojih roditelja. Ona je do detalja ispričala potresnu priču o razvodu njenih roditelja.

U tom trenutku ja nisam znala gde sam… navukla sam tu vrstu traume da sam morala da odaberem da li ću živeti sa mamom ili tatom. Meni je to bilo strašno, da ja moram da biram između oca i majke, ali nikada ne bih ni dozvolila da zbog deteta ostanem u lošem braku. Sve se to kasnije odražava kroz život. Bila sam mami dodeljena, ali i dan danas idem kod tate. – ispričala je Jellena gostujući na Hepi televiziji.

Jellena je za kraj istakla da nikada ne bi oprostila prevaru, rekavši da u braku nisu dve jedinke koje vaspitavaju dete.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter