STRUČNJAK ZA HOLISTIČKU MEDICINU IVAN MIRKOVIĆ: "Rekonekcija" je podsetnik kako da se duša vrati u svoju prirodnu ravnotežu! (VIDEO)

Ivan Mirković, stručnjak za holističku medinicu iz Crne Gore, govorio je o značaju "Rekonekcije" i istakao da čovek mora promeniti svest prema okolnostima koje se dešavaju u njegovom životu.

- "Rekonekcija" je podsetnik kako da se duša vrati u svoju prirodnu ravnotežu. Čovek treba promeniti svest prema okolnostima koje se dešavaju u njegovom životu. To su neka zbivanja koja će ga terati u neku zonu koja nije komforna. "Rekonekcija" utiče na čoveka da menja odnos prema zbivanjima. Taj put isceljenja nikada nema kraja i uvek možemo da se unapredimo. Mi smo uglavnom siti i uglavnom imamo opciju da se zaljubimo. Postoji drevna izreka "ne privlačimo ono što želimo, već ono što jesmo", mi svojim karakterom privlačimo zbivanja - izjavio je Ivan Mirković.

Naš gost je zatim detaljno ispričao kako je nastalo učenje, koje je on takođe prihvatio i nastavio da usavršava u cilju pomoći ljudima kojima je to potrebno.

- Početkom 1990. godine Erik Perl je osmislio mogućnost povezivanja sa frekvencijama i prosleđivanja dalje kako bi omogućio isceljenje, to se danas zove rekonektivno isceljivanje. U pitanju je sama esencija i interakcija sa frekvencijama. Čovekovo telo i um su u vezi sa univerzumom i čovekov um treba da se oslobodi smetnji. To su momenti poput mentalnih problema, predrasuda, to nije neminovnost, ako razmišlja kao svesno biće i mora da se edukuje na neki način. Ne može da čeka i da mu nešto dođe niotkuda - zaključio je Mirković.
 


Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro