VELIČKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: STRAH je najgori podstanar u nama!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bio je Dušan Veličković, koji je pomoću Astrologije i planeta pokušao da otkrije sve uzroke emotivnih nestabilnosti. 

- Ja ne verujem da mi na duže staze možemo da rešimo naše emotivno stanje lekovima, zato što imamo emotivni problem. Astrologija je jedina dijagnostička nauka koja može da nas prati od začeća u materici naše majke do danas. Postoji jedan deo horoskopa koji govori kako se naša majka osećala dok nas je nosila u stomaku. Strah je najgori podstanar u nama kojeg mi drogiramo antidepresivima, alkoholm, cigaretama i naravno drogama. Imamo svi neku čašu u glavi koja može da primi određenu količinu bola. Kada se ta čaša prelije, onda mi moramo jednostavno da potražimo ili psihijatra da nam da neke antidepresive ili tražimo spas u alkohol. cigarama i opijatima.

Takođe je dodao da je ubeđen da se ljudi lome onog momenta kada u životu dobiju prve ozbiljne batine, kritike, kazne. Od tog momenta shvate da svet nije tako divan, šaren i bajan, već da tu ima surovosti, bola i patnje. Od tada počinje proces dresiranja, a ne vaspitanja.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro