Izvor:
19.10.2019 u 15:58
0

VELIČKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: STRAH je najgori podstanar u nama!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bio je Dušan Veličković, koji je pomoću Astrologije i planeta pokušao da otkrije sve uzroke emotivnih nestabilnosti.

– Ja ne verujem da mi na duže staze možemo da rešimo naše emotivno stanje lekovima, zato što imamo emotivni problem. Astrologija je jedina dijagnostička nauka koja može da nas prati od začeća u materici naše majke do danas. Postoji jedan deo horoskopa koji govori kako se naša majka osećala dok nas je nosila u stomaku. Strah je najgori podstanar u nama kojeg mi drogiramo antidepresivima, alkoholm, cigaretama i naravno drogama. Imamo svi neku čašu u glavi koja može da primi određenu količinu bola. Kada se ta čaša prelije, onda mi moramo jednostavno da potražimo ili psihijatra da nam da neke antidepresive ili tražimo spas u alkohol. cigarama i opijatima.

Takođe je dodao da je ubeđen da se ljudi lome onog momenta kada u životu dobiju prve ozbiljne batine, kritike, kazne. Od tog momenta shvate da svet nije tako divan, šaren i bajan, već da tu ima surovosti, bola i patnje. Od tada počinje proces dresiranja, a ne vaspitanja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter