Izvor:
29.10.2019 u 22:23
0

NA OSNOVU VELIKOG ISKUSTVA ADVOKATICA DOBRIČANIN UPOZORAVA: NE IGRAJTE se sa životom, ne znate gde može da nastane „KVRC“! (FOTO, VIDEO)

Advokatica Zora Dobričanin u emisiji posvećenoj Violeti Jošić, devojci koja je nastradala od ruke svog dečka koji ju je dvadeset puta uboo nožem u telo. Razlog za takvo delo ili okidač bilo je to što su se posavđali i što ga je mlada Violeta ostavila.

Dobričanin na osnovu svoje dugogodišnje karijere i velikog iskustva tvrdi da se kad-tad počinioci ovog zločina pokaju, izjedaju i da i iako žive, ne osećaju se tako.

– Ne da se kaju. Ti ljude ne vide sebi izlaska napolje. Postoje oni koji pokušaju da sebi nađu opravdanje. To opravdanje nije da bi oni smanjili kaznu nego da bi mogli da žive. Oni ne mogu da veruju da su mogli da povrede nekoga koga su toliko voleli- rekla je advokatica.

Na osnovu mnogih slučajeva koje je imala, Dobričanin tvrdi da ne sumnja da će on dobiti zasluženu kaznu:

– Ono što ja hoću da kažem, sigurna sam da će on dobiti adekvatnu kaznu jer tu se razmatraju detaljno svi dokazi i ako postoji i jedan dokaz da je brutalalno, on će dobiti kaznu teškog ubistva. Niko nema milosti i ne uskaraćuje kaznu za takvo delo. To znam iz prakse. Ali problem je što takva ubistva postaju već pojava.

U emisiji "Posle ručka" advokatica je apelovala na sve žene i devojke da paze sa kime su, da vode računa, kao i da ne izazivaju muškarce, tj da ne testiraju koliko je u stanju muškarac da ide, da se desi nekada da provociraju muškarca kako bi videle znake njegove ljubomore, kao znak ljubavi te da nisu svesne koliko to daleko može ići, da mogu biti ubijene.

– Nema potrebe za izazivanjem ljubomore. Moj apel za te mlade ljude je da se ne igraju sa životom jer nikad ne znate gde je kvrc. Ima ljudi koji nemaju taj prag tolerancije.– rekla je Zora Dobričanin.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter