Izvor:
05.11.2019 u 16:09
0

BRAČNI PAR PODELIO POTRESNU ŽIVOTNU PRIČU: Unajmili smo DETEKTIVA kako bi došli do pravih informacija!

Nesrećni bračni par je u emisiji "Posle ručka" ispričao kako su na kraju došli do pravih informacija i kako su pronašli svog nestalog sina.

– Unajmili smo privatnog detektiva i on je pronašao sve informacije o našem ukradenom sinu. Dobili smo adresu gde on stanuje i odmah smo otišli u Makedoniju da ga potražimo – rekao je Goran Mitrović.

Njegova supruga Zorica Jovanović, dodala je da im je najvažnije bilo da ugledaju sina na pragu kuće, koja se nalazila na adresi koju su dobili od detektiva.

– Znala sam kako on izgleda jer smo dobili sliku od našeg detektiva – rekla je Zorica.

Goran Mitrović je nastavio njihovu potresnu priču, te dodao:

– Kada smo stigli, izašao je mladi dečko na vrata i rekli mu koga tražimo.Međutim dečko je rekao da ne poznaje nijednog majstora pod imenom Beljamin Derviši. Nakon razgovora sa njim, otišli smo do policijske stanice i pitali njih da li poznaju nekog pod tim imenom, ali nam nisu dali potvrdan odgovor.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter