Izvor:
06.11.2019 u 16:32
0

PRIVATNI IZVRŠITELJ O JELENINOM PROFILU: Sajber policija MORA da otvori pevačicin Fejsbuk! (FOTO)

Katarina Osojić, privatni izvršitelj, rekla je za emisiju "Posle ručka" da sama radi na ovom slučaju, otkako je dobila otkaz, te da čvrsto veruje u najsitnije detalje koji isplivaju na površinu.

– U početku sam radila za inpektora Protića, a kasnije sam počela sama da radim na ovoj istrazi. Napravljen je lažni profil na fejsbuku na ime Dragoje Milinković zvani Ćekić koji je optužen za ubistvo Jelene Marjanović. Meni ovo deluje sve kao neka nameštaljka. Neko je otvorio njegov lažni profil gde se vidi slika kako drži pare koje mu je navodno dala Zorica Marjanović kako bi Jelena bila ubijena. To je sajber nasilje – istakla je Ostojićeva.

Ostojićeva je navela da se treba otvoriti fejsbuk profil Marijanovićeve kako bi se otkrilo još nešto, što sigurno postoji.

– Ako se neko prijavi sa računara firme na svoj mejl, znači da je to korišćenje privatne svojine, samo da navedem. Slučaj koji se desio jeste da je neko poslao moje nage slike direktoru kompanije, što naravno nije istinito. Nekome očigledno smeta to što želim da se dokopam istine. Sve je krenulo od fejsbuka. Sajber policija bi prvo trebala da pretrese njen instagram profil. Samo želim da kažem da je kod Jelene sve krenulo na fejsbuku. Umesto Jelene neko je pisao preko njenog profila, njenoj sestri od strica Teodori. Ne može preminula Jelena da piše poruke, zar ne? – navela je Katarina Ostojić za Happy televiziju.

Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter