Izvor:
09.11.2019 u 17:30
0

POZNATI FRIZER O MODNIM TRENDOVIMA 21. VEKA: Moda umire četiri puta godišnje, ili pratiš ili te nema! (FOTO)

Frizer Miki Panjković bio je gost današnje emisije Happy televizije "Posle ručka" i govorio nam o modi 21. veka, ali i o tome da svaka ličnost ako želi biti u trendu, mora pratiti modu, u suprotnom bolje da se ni ne bavi time.

– Moda umire mlada. Godišnje umre i rodi se četiri puta. Ili ćeš biti u trendu i juriti modu ili nećeš biti u tome. Od sebe danas treba napraviti ličnost. Treba sve uskladiti, boje, frizuru, odeću. Mali procenat ljudi na svetu vodi računa o skladu – istakao je poznati frizer.

On je dodao da svaka žena treba da se vodi jednom izrekom, i da unutar veze ili zajednice mora postojati sklad, inače neće opstati kao celina.

– Dosta čitam o Merlin Monro i ima jedna izreka koja mi se dopada, a ona glasi „Nasmej me i imaćeš moje telo“. Mislim da se svaka žena treba voditi time. Bilo kakvo trajanje ne može doći do kohezije trajanja, do uzastopnog, ako osobe nisu identične. Osobe koje nemaju slične stavove i ritam života, ne mogu opstati – dodao je Miki Panjković za emisiju "Posle ručka".

Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter