DARKO TRIFUNOVIĆ ZA EMISIJU "POSLE RUČKA": Jedina "kvaka" VLADE NA KOSOVU jeste AMERIKA! (FOTO)

 

Gost emsije "Posle ručka" bio je Darko Trifunović, srpski analitičar, koji je govorio sa profesionalnog aspekta o problemima na Kosovu, ali i o problemima sa ostalim državama koje pokušavaju da se domognu Srbije. 

- Evropska unija nikada Vladu na Kosovu neće prihvatiti ovakvu kakva je. Jedina kvaka za koju mogu da se uhvate jeste Albanija i Amerika. Međutim da bi se rešio čvor Kosova i Albanije, mora se sa najmanje tri zemlje raditi na tome. Nezadovoljstvo je prisutno. Mi trebamo da idemo ka nečemu što će stvoriti trajno rešenje imeđu spora naroda Albanije i Kosova. Ta lepeza stranaka ne samo na Kosovu, nego i u CG i Kosovu, šalje ogromnu poruku. - istakao je Darko Trifunović.

On je takođe istakao da svako treba da radi svoj posao, a ne da svako pametuje, i pravi se analitičarem, te da mora postojati dijalog između Kosova, Srbije i Albanije, da učestvuju aktivno, kako bi se bilo koji problem rešio. 

- Svaki drugi čovek sebe naziva analitičarem, i za sve pričaju da je Vatikan kriv. Ovo je dijalog Srbije, Kosova i Albanije. Kosovski Albanci teško dobijaju državljanstvo. Srbija treba da razgovara sa Albanijom kako bi se pitanje Kosova rešilo. Ako Tramp pobedi na izborima, on će voditi Ameriku ka tom „amerikarizmu“ i dalje. Mi moramo biti oprezni jer smo mi ti kojima se druge države igraju. - dodao je Trifunović za program Happy televizije. 

 

Happytv.rs
Foto. Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro