SOFIJA RAJOVIĆ ZA EMISIJU "POSLE RUČKA": Počela sam da plačem kada sam čula pesmu od Džeja! (FOTO)

 Sofija Rajović, glumica, bila je gost današnje emsije "Posle ručka", te je govorila o Americi i njenom životu koji je provela tamo.

 - Mom senzibilitetu je najviše prijala Amerika, tačnije Los Anđeles. Tamo sam se nekako najviše pronašla. To je jedan grad gde imate sve za svakoga. Neverovatno je koliko tamo ima kulture, divnih nekih stvari možete da naučite, ali se dosta toga promenilo. Prvi put sam otišla sama sa svojih 18 godina. Ja inače putujem sama. Nikada nisam mogla tek tako da idem, uvek sam morala da planiram. Mi smo inače skloni da gledamo samo jednu stranu. U Americi možete da se prehranite sa 5 dolara dnevno. Tamo je problem što su ogromne porcije i ljudi misle da moraju sve da pojedu. Morate otići i videti, da bi znali gde se najbolje osećate - bila je iskrena Sofija Rajović.

Glumica je takođe otkrila detalje iz privatnog života, kao i to da je jako mlada često putovala sama, te da nije želela da putuje sa bilo kim. 

- Strašno kako izgleda muzika iz inostranstva. Imala sam 22 ili 23 godine kada sam se vozila kabrioletom, gde je puštena pesma od Džeja, a ja sam počela da plačem. Ne daj Bože da mi neko dirne majku i zemlju. Ne znam šta se nama desi kada pređemo granicu, ali postajemo neverovatno veće pratijote. - istakla je Sofija za Happy televiziju. 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro