ANA PEJIĆ IZ UDRUŽENJA KRADENIH BEBA VOJVODINE: U Sremskoj Mitrovic je postojao kanal za prodaju naše dece u Pariz!

Ana Pejić iz Udruženja kradenih beba Vojvodine, u emisiji "Posle ručkagovorila je o novim slučajevima krađe novorođenčadi koji su šokirali Srbiju.

Ovoga puta naša gošća je govorila o kanalu za prodaju beba koji je otkriven u Sremskoj Mitrovici i koji je vodio čak do Francuske.

- Sećate se da sam u prethodnim emisijama pričala kako mislim da je moja ćerka manekenka u Parizu. Nisam ja to slučajno rekla. Mi smo u Sremskoj Mitrovici otkrili kanal koji vodi u Pariz i to kanal sa imenima i prezimenima doktora koji su to radili. Imamo i njihove fotografije kao i svedočenja njihovih porodica. Ti lekari su išli u Pariz da rade u privatne ordinacije francuskih lekara koji su se bavili regularnim usvajanjem dece za neke novce kao privatne agencije koje i sada postoje - rekla je predsednica Udruženja kradenih beba Vojvodine.

Šokantni detalji koje je Ana Pejić iznela potkrepila je činjenicama i argumentima, kao i stvarnim događajima vezanim za suprugu jednog lekara za koga se sumnja da je vršio trgovinu decom.

- Kada smo saznali da je jedan lekar iz Mitrovice otišao u Pariz da bude ginekolog imali smo svedočenje njegove žene koja je rekla da je on tamo prodavao našu decu. Ona je bila ogorčena jer je njima nestao sin od 20 godina u Beogradu i ona je smatrala da je to kazna jer je njen muž to radio. On je suprugu smestio u ludnicu i ona kasnije više nije mogla da ide u Francusku. Sve to se dogodilo sedamdesetih godina. Ta žena je slučajno pronađena pre dve, tri godine. Taj lekar je kasnije poginuo pod nerazjašnjenim okolnostima - zaključila je Ana Pejić.Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro