Izvor:
20.11.2019 u 16:13
0

MUAMAR ZUKORLIĆ PORUČIO: Ja se NE zalažem za nezavisnost Sandžaka!

Gost emisije "Posle ručka" je bio Muamer Zukorlić, lider Stranke pravde i pomirenja i narodni poslanik.

Tema emisije je: Ko su zagovornici nezavisnosti Sandžaka?

Ja se ne zalažem za nezavisnost Sandžaka. Zalažem se za pomirenje! Ja želim da se stavi tačka, na ratove, na svađe… Da biste otvoriti novu stranicu morate lečiti rane. Moja ideja je zbližavanje, otvaranje novih stranica između Bošnjaka i Srba. Pametni narodi sve rešavaju sporazumom. Da Srbija postane zemlja sa novom stranicom, koja će unutar sebe praviti sporazume. Imate puno nerešenih stvari – poručio je muftija i dodao:

Regionalna uprava predstavlja organe uprave za tu regiju. To znači da Vojvodina ima svoje organe, i ima određenu autonomiju. U tom slučaju ta autonomna regija bi imala i svoj budžet. Autonomna uprava znači srednji nivo vlasti, ne mora biti tako, to je pitanje sporazuma -istakao je muftija Zukorlić na pitanje šta bi autonomija donela Sandžaku.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter