Izvor:
23.11.2019 u 16:26
0

MARIJA MILANOVIĆ ZA EMISIJU „POSLE RUČKA“: 90% žena nije svesno da proživljava psihičko nasilje! (FOTO)

Marija Milanović, bila je gost današnje emsiije "Posle ručka", te je govorila o potresnoj temi koja ne izlazi iz žiže javnosti. Marija je objasnila kakve žene trpe nasilje i poručila da sve one mogu da se obrate nekome za pomoć i da ne trebaju imati strah.

– Naslušala sam se raznih priča, a najviše sam se naslušala psihičkog nasilja. Sa time se najčešće i susrećem, jer mi je takav posao. To su uglavnom žene koje u 90% nisu svesne da proživljavaju psihičko nasilje ili iz straha ne smeju da progovore. One su još uvek u nekom drugom veku, misle da je on muškarac, da on treba da viče, da mora da se pita za sve. Ja pokušam da razgovaram sa njima, pokušam da objasnim da mogu da se nekome obrate, da ne trebaju da imaju strah, ali slabo to žene prihvataju. Imala sam primer gde je žena dolazila kod mene u butik, ne sme da dođe sama, već je došla sa mužem i detetom. Išla je pored njih pognute glave i nije smela da gleda u rafove, već joj je on izabrao i rekao šta će probati. Nije smela da izađe i da pogleda kako joj to stoji, nego je morala njega da zove i on da pogleda. Definitivno je on nasilnik i ona im strah od njega. – rekla je Marija Milanović za Happy televiziju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter