Izvor:
20.11.2017 u 22:59
0

ISPOVEST GOŠĆE EMISIJE „POSLE RUČKA“: Bolovala sam od multiple skleroze, ali mi je bilo još gore dok sam bila u depresiji!

Gošća emisije "Posle ručka" Ramiza Idrizović otvorila je svoju dušu gledaocima, voditeljima i gostima Happy televizije.

Ramiza je otkrila da je bolovala od multiple skleroze, ali da joj je stanje bilo loše isključivo u periodima kada se osećala depresivno.

– I te kako sam imala probleme s multipla sklerozom. Bilo mi je loše, ali verujte mi još lošije sam se osećala kada sam padala u depresiju i kada nisam želela da se pomirim s tim. Kada sam razmislila o nekim stvarima i ustala da se borim, već su se drugačije odvijale stvari. Tako da, ono što želim da poručim jeste da naše bolesti uglavnom dolaze iz glave. Lekovi su tu, ali naša psiha čini kako ćemo se mi osećati šta god nam se dešava – bila je iskrena gošća emisije "Posle ručka".

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter