Izvor:
26.10.2018 u 11:58
0

SELO IVANOVO – BISER JUŽNOG BANATA: Prva harmonika Vojvodine u emisiji „Prelo u našem sokaku“! (FOTO)

Zbog netaknute prirode i blizine prestonice, selo Ivanovo, koje se nalazi nadomak Pančeva. ne prati trend odseljavanja mladih u urbanija mesta.

Gost emsije "Prelo u našem sokaku " je Marko Guran, direktor Doma kulture "Žarko Zrenjanin", istakao je prednosti ovog sela, kao i brojne manifestacije kojma se može pohvaliti:

– Manifestacijom "Dani maternjeg jezika" održava se 11. godinu zaredom, kojom se trudimo da očuvamo duh jezika. Potom, foto-safari "Ivanovo" je najmasovnije fotografsko druženje u Evropi, koje broji čak 300 fotografa širom sveta – naveo je samo neke od manifestacija kojim se može pohvaliti selo na 200 km od Pančeva.

Pored navedenih, u Ivanovu se održava i Međunarodni festivan harmoinike "Zlatne dirke", na kojem učestvuju takmičari iz Rumunije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije. Prvo mesto na ovogodišnjem muzičkom nadmetanju osvojio je Mario Milenković iz Vinče, koji je ovom prilikom izveo nešto iz svog bogatog repertoara.

Happytv.rs
Foto: Facebook/Festival "Zlatna Dirka" – Prva harmonika Vojvodine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter