Srpska olimpijska vicešampionka gošća emisije "Prelo u našem sokaku"! (FOTO)

 

Ivana Maksimović Anđušić uspešna je sportiskinja i reprezentativka Srbije u streljaštu 

Beleži zapažene uspehe države u juniorskim i seniorskim kategorijama. a kasnije i na međunarodnim takmičenjima. Bila je nosilac zastave Srbije na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2016. godine u Riju. 

Uspešna reprezantativna gostujući u emisiji "Prelo u našem sokaku"  podelila je sa auditorijumom televizije Hepi iskustva bavljenja ovim sportom: 

- Streljaštvo na početku nije bilo moj fah, ali kako mi je otac vice šampion u ovom sportu, a majka trener, geni su presudili. SVe vreme se trudim da kultivišem svoj temperament, jer sam po priodi veoma impulsivna, a za streljaštvo je neophodni biti staložen - počeka je Ivana svoje izlaganje, a potom objasnila ono što mnoge interesuje, o čemu razmilja dok se priprema za pucanj: 

- Uglavnom ni o čemu. U tom trenutku neophodno je uklopiti tri tehnike. To je tehnika disanja, nišanjenja i opaljivanja. Mnogo je teško istovremeno spojite te tri tehnike i tih nekoliko sekundi ostati miran - objasnila je sportistkinja. 

 

 

U skladu sa temom koja se neprestano provlači kroz medije. borbe protiv nasilja nad ženama, Ivana je dala svoje mišljenje - koliko je bitno da žena umre da se odbrani: 

- Po mom mišljenju, svaka žena bi trebalo da zna da se odbrani, najpre zbog svoje sigurnosti. Tim povodom, pozivam sve žene da dođu u streljanju - rekla je.

Happytv.rs
Foto: Twitter/RobertRobi

  

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro