Izvor:
26.10.2018 u 11:55
0

PRAKTIČNI SAVETI U EMISIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: Kako obogatiti slobodno vreme veštinama crtanja! (foto)

Pri današnjoj brzini življenja ljudi su počeli više da cene slobodno vreme, koje najčešće koristimo za sebe, opuštajući se od stresne svakodnevice.

Osnivač Škole crtanja, Dušić Gačić, predlaže upravo umetnost kao jednu od najboljih vrsta opuštanja, a pores odraslih, poželjni su i mlađi polaznici:

– Supruga i ja smo došli na ideju da otvorimo Hobi centar, a za sada imamo oko 20 stalnih starijih polaznika i grupu od dvadesetak dece. Poenta priće je da slobodno vreme iskoristimo za nešto kreativno i opuštajuće – objasnio je gost emisije "Prelo u našem sokaku" na televiziji Hepi.

Jedan od predavača škole, Ivana Stanković Perić, objasnila je kako je raditi sa decom, kao i kada je najpametnije usmeriti decu na ovu vrsu umetnosti:

– Ako roditelji ne okriju taj talenat, mi smo tu da ih postaknemo, da je svako rođen i može da postane talenat. Od 11 godina da počnu deca. Imamo stariju i grupu za decu. Za početak sa decom praktikujemo šablone, a posle ih puštamo da daju mašti na volju – prekla je predavačica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter