NE PROPUSTITE EMISIJU „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: Prvog dana vikenda istražujemo lepote Subotice! (FOTO)

 

Kao i do sada, prvog dana vikenda ne propustite emisiju Prelo u našem sokaku“ u dobro poznatom terminu, 11 časova na najsrećnijoj televiziji.

Emisija televizije Hepi postaraće se da otkrijete sve lepote najsevernijeg grada u Republici Srbiji, Subotici, u čemu će nam pomoći brojni gosti.

Sve o subotičkim pustolovinama otvoriće nam: zamenica gradonačelnika Subotice Timea Horvat, direktor turističke organizacije Subotice Aleksandar Medaković, predsednica bunjevačkog Nacionalnog saveta Suzana Kujundžić Ostojić, direktora „Upravljača puteva“ Predraga Radivojevića.

U ostatku programa gledaćete predstavnike zanimljivih profesija: kuvara gostione „Gurinović Sašu Šimića, zanatliju beli vez Nelu Ivić, proizvođača kozjeg sira Dragana Čelika, proizvođa sapuna Marlena Ditrih, viteza vina Aleksandra Tokovića.

Iva Toković i Marija Kovač mlađane su Subotičanke, koje se mogu pohvaliti medaljama sa Republičkih takmičenja iz hemije, ali i time što su saradnice u istraživačkoj stanici Petnica, za emisiju „Prelo u našem sokaku“ podeliće svoje utiske.

Pored njih gledaćete, Teodoru Perić Gavran i Milicu Bojković članovi su Upravnog odbora Učeničke kompanijerazvoj peduzetničkih veština , kao i pomoćnika direktora Ivana Rančića.

Muzički gosti koji će upotpuniti emisiju su: Zli, Mina Kostić, Vera Matović, a pored njih i umetnička društva OKUD „Mladost“ sa direktorkom Svetlanom Caušević.

Ostanite uz televiziju Hepi.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Roditeljski sastanak
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro