Izvor:
10.11.2018 u 18:21
0

„PRELO U MOM SOKAKU“ UGOSTILO SLAVIŠU JOVANOVIĆA: Lekovita voda u Prolom banji je ključ dobrog zdravlja! (VIDEO)

Kuršumljijski kraj je poznat i po Prolom banji koja se nalazi u Južnoj Srbiji, na padinama planine Radan.

Gost vikend emisije "Prelo u našem sokaku" bio je Slaviša Jovanović pomoćnik direktora “Prolom banje”.

Prolom banja poznata je, pre svega, po svojoj lekovitoj vodi, koja pripada retkoj grupi voda. Voda u banji ima klinički dokazana dejstva, i ona je ključ za rešavanje zdravstvenih problema i održavanje dobrog zdravlja.

Pored lečenja gosti u Prolom banji mogu da uživaju i u Velnes centrima koji pariraju i mnogim centrima u Evropi. U Prolom banji se nalazi jedinstvena i izuzetno retka vrsta vode. Voda je poznata u svetu po svojoj specifičnosti, vrednostima i lekovitom dejstvu. Ona je visoko alkalna (pH 8,8-9,2), ima visok procenat minerala i manjak natrijuma. Samim tim neopterećuje bubrege, niskomineralizovana je i bikarbonatna (suvi ostatak 148 mg/l). Radili smo brojna klinička ispitivanja vode u Nišu i Beogradu, na gastroenterologiji u Kliničkom centru i na VMA – rekao je Slaviša Jovanović pomoćnik direktora “Prolom banja”.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter