"PRELO U NAŠEM SOKAKU" U BRANIČEVSKOM OKRUGU: "Danas Petrovac na Mlavi ima dobar kontakt sa Beogradom"!

 

 

U najgledanijoj vikend emisiji u Srbiji na Happy televizji, „Prelo u našem sokaku“ poredstavljamo vam Petrovac na Mlavi.

 Petrovac na Mlavi je naselje koje pripada istoimenoj opštini i nalazi se u Braničevskom okrugu. U studiju gost nam je bio Duško Nedić predsedik Opštine Petrovac na Mlavi.

Opetrovac na Mlavi ima prelepu prirodu, ono što je važno je razvoj.

- Petrovac na Mlavi je relativno je velika opština. Na veliku žalost opština je bila udaljna na svaki način od Beograda i u nju se nije ulagalo. Danas Petrovac na Mlavi ima dobar kontakt sa Beogradom – rekao je Duško Nedić.

Ulaže se i u infrastrukturu.

- Mi danas radimo na obnavljanju infrastrukture, moramo još stvari da završimo da bi mogli da iskoristimo sve što imamo za turizam. Nadamo se zapošljavanju u industriji jer smo bili visoko industrijska opština. Danas smo siromašna opština, ali se vraćamo na stari put. Radimo na rekonstrukciji glavnog mosta u gradu i sa "Putevima Srbije" smo se dogovorili da kičmu opštine rekonstruišemo. To daje optimizam ljudima koji žive u Petrovcu na Mlavi.– istakao je Duško Nedić predsedik Opštine Petrovac na Mlavi i dodao da se izdvaja novac za pomoć mladim roditeljima.

 

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost