Izvor:
29.12.2018 u 11:20
0

PREDSEDNIK OPŠTINE NOVA VAROŠ RADOSAV VASILJEVIĆ U EMISIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: Novčano pomažemo i pomagaćemo porodilje i našu decu! (FOTO)

Ove subote u emisiji "Prelo u našem sokaku" voditelji Bojana Ristivojević i Uroš Davidović ugostili su predsednika opštine Nova Varoš Radosava Vasiljevića.

Opština Nova Varoš nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Kod naselja Kokin Brod , 11 kilometara severno od Nove Varoši ka Zlatiboru, podignuta je najveća nasipna evropska brana (hidrocentrala) visine 83 metra. Nova Varoš je izrazito brdsko-planinsko područje.

-Zlatarsko jezero i kanjon Uvca iznosi 117km. To je jedna od najlepših turističkih atrakcija ne u Srbiji, nego u Evropi. Svi koji dođu da vide Novu Varoš i naša jezera ne razmišljaju o nečem drugom već samo o našem gradu i njihovim lepotama. Nama u ovom momentu pomaže turizam da razvijemo našu opštinu. Mi ne smemo da dozvolimo da upropastimo našu planinu, svakodnevno imamo nove inverstitore. Najvažnije da izgradnjom hotela, vikendica otvorimo i nova radna mesta-rekao je Vasiljević.

Opština koja ima najduži životni vek u Srbiji je opština Nova Varoš.

-U Novoj Varoši se sve radi iz ljubavi i iz zadovoljstva. Human gest naše opštine je što za svako prvo novorođeno dete roditelji dobiju 100 000 dinara, za drugo dete 200 000 dinara, za treće dete 300 000 dinara, za četvrto dete 400 000 dinara, za peto dete 500 000 dinara. Svaka naša nezaposlena porodilja prima 12 meseci nadoknadu, pomagaćemo našu dece i porodilje i u budućnosti. Takođe svakog nezaposlenog mladog supružnika ćemo zapošljavati a tako ćemo i mlade zadržavatti u našem gradu-zaključio je predsednik opštine Nove Varoši Vasiljević.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter