Izvor:
29.12.2018 u 11:43
0

LJUBINKO DRULOVIĆ U EMISIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: Ono što uradite za svoju zemlju je posebno nešto iako sam postigao velike uspehe i van naših granica! (FOTO)

Proslavljeni bivši fudbaler a sada trenerski stručnja Ljubinko Drulović je gost emisije "Prelo u našem sokaku".

Nova Varoš je ponosna na Drulovića satrajući da je to najveći sportista njihovog grada na čemu im je on posebno zahvlana.

-Od malena sam voleo fudbal, mnogo igrača iz mog grada je napravilo velike uspehe. Jelenku Puriću se zahvaljujem, to je bio moj prvi trener i zaslužan je za moje uspehe, takođe, Jagoš Đurović profesor fizičkog imao je veliki uticaj na moju karijeru. Ponosan sam na moj Zlatar i Novu Varoš. Imao sam nesreću da tek sa 28 godina odigram za reprezentaciju moje zemlje, prva utakmica koju sam odigrao za reprezentaciju je bila protiv Argentinom. Odigrao sam 38 utakmica za našu zemlju. Ono što uradite za svoju zemlju je posebno nešto, iako sam postigao uspehe i van naših granica. Šteta što nisam ranije pokazao šta sam imao ali sankcije su tada bile i loša situacija. Kasno sam počeo i da igram fudbal. Igrao sam u Portu i Benfici a kasnije sam tek prešao u Partizan-rekao je proslavljeni fudbaler.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter