Izvor:
28.01.2019 u 14:17
0

GRADONAČELNIK ZAJEČARA U EMISIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: Zaječar poseduje skijalište u samom centru grada! (VIDEO)

U emisiji "Prelo u našem sokaku" sa poznatim voditeljskim parom Bojanom Ristivojević i Urošem Davidovićem ugostili smo gradonačelnika Zaječara – Boška Ničića.

Šta se dešava u Zaječaru? Imate Gitarijadu, Zaječarsko pivo, mladi ljudi, Romulijanu? Zaječar je i industrijski centar, ali šta još imate?

– Zaječar je procvat doživeo krajem šezdesetih i sedamdesetih godina kao industrijski centrar, ali nikad nije ni prestao da bude poljporivredni. Sada se to polako razvija i vraća , pokušavamo da dovedemo ozbiljne investitore i postanemo opet administrativni, trgovački, privredni centar Timočke krajine. Vodeći industrijski centar će uvek biti Bor, u našem okrugu. Da bismo bili centar moramo da ulažemo u infrastrukutiru i da očuvao kulturu i uložimo još sredstava u zabavni sadržaj.

Šta nudite od zabavnog sadržaja?

– Imamo skijalište u centru grada što nema niko, i banjski turizam, i želimo da primamo ljude i da ih privučemo da dođu. Želimo da nateramo opet mlade ljude da se vrate u Zaječar, da ne idu iz njega. Naše bogatstvo je arterska česma i naši izvor, mineralne vode ekstra kvaliteta, nisu flaširane mi koristimo a Zaječarsko pivo se pravi od te vode. U Halovu je fabrika svinjaca, imamo velike zasade jabuke i trešanja, hladnjaču preko 50 000 tona – rekao je gradonačelnik Boško NIčić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter