Izvor:
28.09.2019 u 12:38
0

DRAGAN JOVANOVIĆ: Vino će „teći“ čuvenim ulicama TOPOLE!

U emisiji "Prelo u našem sokaku" gostovao je narodni poslanik i predsednik Skupštine opštine Topole, Dragan Jovanović, koji je predstavio čuveno međunarodno takmičenje najboljeg vina i rakije.

– Ove godine, Bogu hvala vreme nas je poslužilo. Grožđe je izvanredno. Već je obrano i spremno, tako da će vino da teče čuvenim ulicama Topole. U okviru berbe, imamo ocenjivanje vina i rakija iz čitave Srbije i međunarodno takmičenje. Mi u Topoli imamo 13. vinarija, što je ozbiljan podatak i već imamo dve nove koje će se praviti sledeće godine. Pioniri srpskog vinarstva i najbolji brendovi su iz Topole. Ono što je ključno i što je potrebno Srbiji , hoćemo da promovišemo jednu stvar koja je potrebna čitavoj Srbiji, a to je da se voće ne prodaje samo u konzervnom stanju. Infrastrukturu sređujemo i do berbe će biti spremna rehabilitacija puta ulaska u Topolu iz pravca Beograda. Svi koji budu dolazili iz glavnog grada, imaće komforan put do samog centra Topole i do svih ovih dešavanja.

Predsednik je takođe dodao da imaju i veliki broj preduzeća koji su donatori ovog takmičenja i manifestacije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter