ZORANA ŠIJAN: BELFIS je treći najveći regionalni sajam koji se održava u Beogradu!

 U emisiji "Prelo u našem sokaku" gostovala je  Zorana Šijan, koja je predstavila Festival fitnesa, koji će se održati u Beogradu. 


- Za suve šljive smo znali da su zdrave i koristimo ih. Sve što je obareno je u redu, ali je i bitno upražnjavati kroz fizičku aktivnost redovno. Profesionalni sport je ipak zanat, profesija. Ovo čemu smo mi posvećeni i čime se bavimo je zdravlje, rekreacija, sastavni deo života. Uvek možete pojesti i po neki kolačić, ali te kalorije treba potrošiti i održavati svoj organizam i svoj um zdravim. Belfis je treći najveći regionalni sajam koji se održava sledećeg vikenda od 4. do 6. oktobra. Biće održan na Beogradskom sajmu u Hali 3 i okupiće se veliki broj predavača, instruktora, prezentera, koji će pripremiti raznovrstan program kako bismo predstavili šta je zapravo fitens u Srbiji. Iskoristila bih priliku da kažem da će naš tim prezentovati fitnes tokom 3 dana na različitim zonama i predavanjima.

- Takođe bih apomenula da osim programa na raznim binama, od 10 sati ujutru do 7 uveče, smenjivaće se na svakih sat vremena divni mladi ljudi koji su posvećeni fitnesu i zdravom životu. Svaki posetioc će moći da učestvuje i da vežba. Moguće je isporbati različite programe na glavnoj bini, ali i na drugim sporednim binama. Za decu je pripremljen poseban program jer oni su ipak najbitniji članovi našeg društva. U svečanoj Sali sajma će sva 3 dana biti održane različite radionice, odnosno prvi dan, u petak će biti održano predavanje o zdravoj ishrani, kako se hraniti, šta je zdravo, šta nije i ne bih da vam otkrivam sve detalje. Pozvala bih sve ljude da doođu i vide, ulaz je slobodan. Održava se i 9. Regionalni fitnes kongres i ove godine nam dolazi 120 kolega iz Nemačke koji su u fitnesu da prezentuju svoje znanje. Izlagački deo sajma, posvećen je opremi, odeći, suplementaciji, ishrani, tako da ćete moći apsolutno sve da probate i da vidite šta je to zdrav život za koji se mi zalažemo. Zgodnoća je subjektivna, a ono što je bitno je da vam trening vodi stručno lice.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro