Izvor:
05.10.2019 u 11:48
0

JAN BRNA: Naučili smo da živimo jedni sa drugima!


U emisiji "Prelo u našem sokaku" gostovao je zamenik predsednika opštine Bački Petrovac, Jan Brna, koji je Bački Petrovac predstavio u najboljem svetlu.

– Važimo za najmanju opštinu, možda i najsiromašniju, ali sa najjačim duhom. Mi smo naučili da ne živimo jedni pored drugih, nego jedni sa drugima. Možda je to najveća vrlina naše opštine. Naučeni smo da poštujemo različitosti koje negujemo, što ćete danas i videti. Takođe će moći videti svi posetioci koji dođu u našu opštinu. Sve proizilazi iz onoga što imamo. Pre svega imamo plodnu zemlju, sve je puno zelenila. Na papiru, opština Bački Petrovac ima okoi 13.000 stanovnika, ali realno stanje je puno gore, nažalost. Iskreno se nadam da će se svi polako vraćati u Bački Petrovac, kada se popravi ekonomska situacija. Mladima se posvećuje posebna pažnja, ako se njima ne posvetimo dovoljno, samo ćemo moći da gradimo staračke domove i muzeje. Mi smo jedina opština gde je većinski narod u manjini.

Happytv.rs
Foto:Ahriva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter