Izvor:
12.10.2019 u 10:07
0

BOJANA GLIŠIĆ PORUČILA: Mionica je mesto sa DUŠOM!

Gost emisije "Prelo u našem sokaku" bila je direktorka turističke organizacije Mionica, Bojana Glišić, koja je kao glavni organizator mnogih kulturnih manifestacija Mionice rečima dočarala njene događaje za pamćenje.

– Ja volim da kažem rečenicu: Mionica je mesto sa dušom i to je rečenica koju koristim da pozovem sve goste da dođu. Mionica jeste, kao što je predsednik rekao malo mesto, ali mesto sa mnogo lepih predela. Imamo planine, reke, termomineralne izvore, ali i tople i srdačne ljude. Mnogi gosti koji dođu kod nas kažu: U Mionici se mnogo jede i smeje. I to jeste zapravo tako. Koristimo sve naše potencijale i iskorišćavamo ih na pravi način. Ja bih se nadovezala za rodnu kuću vojvode Živojina Mišića koji jeste možda simbol Mionice. Imamo i ribnjačku pećinu, manastire i crkve. Ono što nas izdvaja od drugih jeste da je Mionica mesto sa mnogo manifestacija. Mesto gde pored glavne manifestacije Mišićevih dana koji se održavaju svake godine, imamo i sportske, zabavne, i kulturne manifestacije. Sve manifestacije služe kako bi se ljudi zabavili i kako bi naši stanovnici srdačno dočekali goste.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter