Izvor:
20.10.2019 u 09:47
0

INDUSTRIJA KAO PRIMARNA STVAR PRIVREDE LAPOVA: Zamenica predsednika OVE opštine ponosito o naselju ŠUMADIJSKOG okruga! (FOTO)

"Prelo u našem sokaku", kultna emisija koja je u redovnom terminu svakog vikenda, ne iznenađuje gledaoce odabirom gostiju i kvalitetnim temama!

Ovoga jutra, gošća emisije Happy televizije bila je zamenica predsednika opštine Lapovo, Mirela Radenković, koja je govorila ispred ovog mesta, te ga i zastupala ponosito.

Ona je napomenula kako Lapovo teži ka uspehu, dobrom privredom, te i da je industrija jako razvijena u ovom naselju u Šumadijskom okrugu.

– Možemno da se pohvalimo da imamo lepo razvijenu industriju, te da su naši majstori napravili mašinu koja proizvodi čokolade. Oni izvoze te proizvode u inostranstvo. Industrija je u Lapovu veoma razvijena. Bavimo se i kartonskom ambalažom. naš je zadatak da Opština Lapovo poradi na svom razvitku, da uredimo zemljište kako bi strani inestitori mogli da ulažu. Tako bismo imali mogućnost zapošljavanja naših ljudi. Moram da napomenem da postoji i kozmetička industrija, te i obrada mleka, voća i povrća. Našu privredu čine većim delom naši sugrađani. I moramo se pohvaliti da je stopa nezaposlenosti u ovom selu, izuzetno niska. – rekla je Mirela.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter