Izvor:
08.12.2019 u 09:10
0

NE PROPUSTITE „PRELO U NAŠEM SOKAKU“ (11:00H): Vodimo VAS u Babušnicu!

Ove nedelje od 11 do 14h uživo u emisiji "Prelo u našem sokaku" predstavljamo vam prestonicu vurde – Babušnicu.

Saznajte kojim gastronomskim specijalitetima osim vurde opština na jugozapadu Srbije može da se pohvali, ali i na koji način meštani ovog šarmantnog mesta u Pirotskom okrugu neguju domaće radinosti. Heklanje je samo jedan segment tradicije koji vam predstavljamo, a neće izostati ni narodne igre folklornog ansambla sa juga.

Ugostićemo i najistaknutije i najvrednije ljude Babušnice, medju kojima su jedan pisac i ikonopisac, ali i sportiste – predstavnike stonoteniskog i ženskog fudbalskog kluba.

Razgovaraćemo i o prosveti i obrazovanju sa profesorima srednje škole, ali i najuspešnjim učenicima koji su ponos ovog kraja.

Pesma, igra i dobra atmosfera kao i svakog vikenda očekuje vas u Prelu – ovaj put uz Minu Kostić, Nemanju Maksimovića i Aleksandra Gutu Marinkovića.

Domaćini: Jelena Dimittrijević, Uroš Davidović i Nada Blam.

Happytv.rs
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter