Izvor:
20.08.2016 u 18:53
0

VUČIĆ, PREŽIVELI LOGORAŠI I „TOPOLA UŽASA“: Da podseća na žrtve i moli da se više NE PONOVI! (VIDEO)

Komemorativnim skupom u Donjoj Gradini, obeleženo je 75 godina od osnivanja logora smrti “Jasenovac”, u kome je ubijeno oko 700 hiljada Srba, Jevreja i Roma.

Skupu su prisustvovali brojni građani, udruženja, nacionalne organizacije, verske zajednice, kao i visoki zvaničnici Srbije, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

Premijer Srbije i predsednik Republike Srpske izjavili su da sa tog strašnog mesta, u senci “topole užasa”, drveta na koje su ustaše u Drugom svetskom ratu vešale logoraše, šalju poruku mira.

Aleksandar Vučić i Milorad Dodik poručili su i da Srbi nikada više – i nikome, neće dozvoliti da se ponovo dogode Jasenovac, Jastrebarsko, Jadovno, ali ni Oluja.

Opširnijeo tome pogledajte u prilogu:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter