Izvor:
06.10.2016 u 03:29
0

EKSPERT ZA BEZBEDNOST DEMANTOVAO BOŠNJAČKOG ČLANA KOMISIJE: Situacija u Srebrenici je stabilna! (VIDEO)

Lokalni izbori u Srebrenici ne prestaju da izazivaju tenzije.

– Situacija u Srebrenici je trenutno stabilna i nije došlo do narušavanja javnog reda i mira – potvrdio je za Telemaster Predrag Ćeranić, profesor Fakulteta za bezbednost i zaštitu iz Banjaluke. On demantuje da su u sedište opštinske komisije u Sebrenici ušla dva voda specijalne policije Republike Srspke, kako je to prvobitno izjavio član opštinske izborne komisije, Suad Arnautović.

MUP je u Srebrenicu poslao dodatno policijsko obezbeđenje povodom prijave kandidata koalicije “Zajedno za Srebrenicu” Mladena Grujičića, da je ispred kuće pronašao vreću sa sumnjivim izbornim materijalom. Prema najnovijim informacijama, Centralna Izborna Komisija BIH je odobrila da se u Srebrenici otvore vreće sa glasačkim listićima sa pet biračkih mesta i kontrolnim brojanjem utvrde rezultati izbora.

Kakva je trenutno situacija u Srebrenici, povodom prebrojavanja glasova i upravo održanih izbora, opširnije pogledajte u našem video prilogu.

HappyTv.rs
Foto: Youtoube Printscreen/HappyTv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter