Izvor:
16.11.2019 u 17:08
0

ORGANIZOVANE DVE MANIFESTACIJE U BEOGRADU: Obogatite svoje menije tradicionalnim jelima! (FOTO, VIDEO)

Tradicionalna vijetnamska jela čine lagani obroci koji se spremaju za kratko vreme, ali i supama i obrocima punog ukusa koji se spremaju satima. Turska kuhinja se predstavlja najpoznatijim jelima, dobro poznatim u našim krajevima. Kuhinja Slovenije je miks italijanske, slavonske, austrijske i mađarske kuhinje i poznata je – koliko po gastronomskim obrocima, toliko i po krempitama i vinu. A mali proizvođači iz Srbije na trpezu iznose specijalitete – namaze od malina, pečuraka, kupina, ljute sosove, testenine, kolače, zimnicu, vino, rakiju. Tu su zastupljeni i veganski obroci.

Za Indonežane kažu da vole da jedu, te zbog toga u kuhinji imaju mnoštvo obroka – predjela, grickalica, salata, slatkiši.

Hapyytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter