Izvor:
23.11.2019 u 19:21
0

VANREDNA SITUACIJA U GRČKOJ: Saobraćaj blokiran, a ostrva uništena! (FOTO, VIDEO)

Delegacija Vlade Grčke koju predvodi ministar odbrane, od jutros je na poluostrvu Halkidiki, kako bi utvrdila štetu od bujičnih poplava u protekla 24 sata, kao i na obližnjem ostrvu Tasosu. Od bujica tokom neobično jake kiše i vetra, štete ima na poljoprivrednim površinama i u selima, prenose grčki mediji. Na jugu Tasosa i u dve u opštini Kavala, na kopnu, sinoć je proglašena vanredna situacija. Poplavljeni su seoske ulice i lokalni putevi, a bujice su odnele nekoliko parkiranih automobila.

Vatrogasci su evakuisali stanovnike jednog zaseoka na Tasosu. Obustavljena je plovidba ka Tasosu jer takođe, od jutros duva jak vetar, 60 kilometara na sat. Do utorka se u Grčkoj očekuju jake kišne oluje koje se sa severa šire ka jugu, i mediji prenose upozorenja stanovništvu – da je potrebno da se pripreme i za poplave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter