Izvor:
23.11.2019 u 19:22
0

PREDSEDNIK SRBIJE JASNO ISTAKAO: Srbija nije prodala oružje Ukrajini! (FOTO, VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantuje navode opozicije da je država Srbija prodala oružje Ukrajini u ratu sa proruskim delom teritorije Donbasom.

Vučić je pokazao dokumenta koja, kaže, svedoče da je u tom navodnom slučaju oružje zapravo prodato firmi "Natan" iz Poljske.

Poručuje da je sve urađeno po zakonu, ali i da je Srbija ipak ukazala na mogućnost da poljska firma “Natan” nije krajnji korisnik tog oružja.

S druge strane, iako je sve bilo čisto kao suza, jedan od šefova BIA je – navodi Vučić, doveo na razgovor i vlasnika firme Tehnoremont i rekao mu – nemojte da se igrate i da izvozite u Ukrajinu, da narušavate prijateljske odnose Srbije sa Rusijom. Besmislene su optužbe opozicije – poručio je predsednik.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter