Izvor:
17.12.2019 u 04:11
0

ZVEZDAN TERZIĆ NAJAVIO NOVI PROJEKAT: Za dve godine počinje izgradnja novog stadiona! (FOTO)

Prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić na crveno-beloj večeri, proslavi ovosezonskih uspeha, najavio da se očekuje početak izgradnje novog stadiona za dve godine!

Već mesecima pripremamo dokumentaciju, okupili smo radnu grupu. Za dve godine se nadam da će početi svečana izgradnja, trebalo bi da košta oko 200 milona evra i već smo razgovarali sa vrhom države o tome pa koordinišemo sve – izjavio je generalni direktor crveno-belih.

Inače, Stadion Crvene zvezde, popularna "Marakana" gradio se od 1960-te, crveno-beli su igrali mečeve na njemu od 1. decembra 1963. godine. Od 21. decembra 2014. je stadionu koji prima preko 51.000 ljudi promenjeno ime u "Rajko Mitić" po prvoj "Zvezdinoj zvezdi". Jovan Sekulić sportski novinar za Telemaster kaže da je ulaganje u nove stadione nešto što UEFA već godinama traži od naših klubova i da Zvezda može da nađe sponzora da bi uradila tako nesto.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter