Izvor:
17.12.2019 u 04:15
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 17. DECEMBAR: U Srbiji u utorak ujutru vedro i hladno, tokom dana sunčano!

U Srbiji u utorak jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama i sa maglom, a ponegde se očekuje i slab mraz. Tokom dana biće sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od -2 do 6°C, maksimalna dnevna od 12 do 18°C.

U Beogradu u utorak sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna dnevna 18°C.
U Srbiji u sredu pretežno sunčano i veoma toplo, uz umereno povećanje oblačnosti. Maksimalna temperatura do 18°C. U četvrtak i petak umereno do potpuno oblačno, ali i dalje veoma toplo za ovo doba godine, u petak ponegde i sa kišom. Za vikend jače naoblačenje sa kišom. U petak i subotu duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama i sa olujnim udarima, a u nedelju vetar u skretanju na severozapadni. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini i narednih dana tmurno, hladno i maglovito.

Biometeorološke prilike mogu imati relativno povoljan uticaj na hronično obolele i osetljive osobe, ali se u jutarnjim satima u predelima sa maglom izvestan oprez savetuje astmatičarima. Promenljivo raspoloženje i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter