Izvor:
26.12.2019 u 03:50
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 26. DECEMBAR: U četvrtak umereno do potpuno oblačno!

U Srbiji u četvrtak umereno do potpuno oblačno, povremeno sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a uslova za susnežicu biće ponegde i u nižim predelima na jugu i na zapadu Srbije. Krajem dana prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Minimalna temperatura od 2 do 5°C, maksimalna dnevna od 4 do 8°C.

U Beogradu u četvrtak pretežno oblačno, povremeno sa slabom kišom. Krajem dana prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 6°C.

U Srbiji u petak prohladno i tokom većeg dela dana suvo. Krajem dana i tokom noći jače naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura od 3 do 7°C. Za vikend na severu Srbije biće uglavnom suvo, dok se u ostalim predelima očekuje oblačno, povremeno sa susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura u subotu od 0 do 4°C, a u nedelju još hladnije, temperatura oko 0°C. U ponedeljak suvo.
Hronični bolesnici i dalje mogu osećati tegobe usled relativno nepovoljnih biometeoroloških prilika. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu neraspoloženja i pospanosti. Neophodna je dodatna opreznost svih učesnika u saobraćaju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter