Izvor:
27.12.2019 u 20:33
0

SEDNICA GO SNS-a: Biće predstavljeno 70 novih lica!

Prema izvorima bliskim Srpskoj naprednoj stranci, na sednici Glavnog Odbora partije ovog vikenda, biće predstavljeno 70 novih mladih lica od kojih će se 25 naći na izbornoj listi za republički parlament. Reč je o mladim naprednjacima koji su u proteklom periodu prošli kroz akademiju SNSa i kojima su mentori bili starije kolege, poslanici, ministri pa i sam predsednik Srbije i lider SNSa Aleksandar Vučić. Prema rečima sagovornika Telemastera ove dugo najavljivane promene neće znatno uticati na rast rejtinga SNSa s obzirom da ova stranka već uživa veliku podršku građana ali je zato neophodna zarad osiguranja kontinuranog poverenje postojećeg glasačkog tela.

Mesecima unazad Srpska napredna stranka sprovodi obuku novih kadrova. Pojedini su se posebno istakli, pokazali interesovanje, sposobnost i ambiciju i zato će biti nagrađeni – preciznije, čak 70 novih mladih lica stranke će biti predstavljeno u nedelju 29. decembra, od kojih će se njih 25 naći na listi koju SNS priprema za parlamentarne izbore. Ovo su navodi neimenovanog izvora koji je blizak vrhu SNSa, a koji potvrđuju najave lidera stranke da će u redovima naprednjaka uslediti velike promene koje su neophodne i koje se neće svideti svima. Bojan Klačar iz CESIDa i Vladimir Pejić iz agencije Faktor Plus za Telemaster kažu da ovakav potez – strateški – niskog rizika sa velikom šansom da se višestruko isplati u narednom periodu.

A prema nezvaničnim informacijama na glavnom odboru SNSa raspravljaće se i o budućoj saradnji sa SPSom, čije je predsedništvo nedavno podržalo predlog lidera stranke Ivide Dačića o zajedničkoj izbornoj listi sa Srpskom naprednom strankom.

Rukovodstvo stranke je na poslednjoj sednici zaključilo da je koalicija sa SNS i Aleksandrom Vučićem u proteklih sedam godina odlično funkcionisala u interesu razvoja Srbije i zaštite nacionalnih i državnih interesa, kao i da socijalisti nikad nisu odstupili od utvrđene zajedničke politike, preuzimajući tako zajedničku odgovornost za sve odluke koje su donošene.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter