Izvor:
06.07.2016 u 21:42
0

SKANDAL KOJI POTRESA NAŠE DRUŠTVO: Koliko možemo biti sigurni u rad domova za stare? (VIDEO)

Nelegalni domovi za stare su problem sa kojim se mora suočiti celo društvo. Posle nekoliko skandala koji su potresli našu zemlju, ova tema je postala aktuelna i traži se rešenje za ovaj problem.

Stručnjaci naglašavaju da je najvažnije za porodice korisnika usluga da se dobro informišu i da budu upoznati sa svojim pravima i obavezama, kao i da dobro provere da li dom ima svu neophodnu dokumentaciju i da li poseduje licencu za rad.

Kako će se ovaj problem rešiti, ali i savete kako da se što bolje korisnici zaštite od zloupotreba pogledajte u prilogu ''Telemastera''.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter