Izvor:
28.07.2016 u 15:38
0

KLINTONOVA NA KONVENCIJI DEMOKRATA PORUČILA DEVOJČICAMA: Jedna od vas će biti sledeća! (VIDEO)

Nakon burnog početka konvencije demokratske stranke u Filadelfiji, njihov kandidat Hilari Klinton osigurala je nominaciju za predsednika SAD-a. Njenu težnju da postane prva žena na čelu Amerike, podržale su i mnoge dame iz šou biznisa, među njima i Meril Strip, koja je zapalila prisutne veoma energičnim govorom.

Klintonovu je podržao i njen suprug Bil, rekavši da ona nikad nije zadovoljna stanjem u nekoj oblasti. Hilari se u svom obraćanju obratila devojčicama, stavljajući im do znanja da bi njena pobeda na predsedničkim izborima bila istorijski trenutak, ali da bi ona na taj način "prokrčila" put nekima od njih.

Kako je bilo na konvenciji, kao i kakvi su stavovi nekih ruskih zvaničnika na njihovo pominanje u izbornoj kampanji u SAD-u, pogledajte u prilogu "Telemastera".

HappyTv.rs
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter