Izvor:
13.07.2018 u 17:08
0

NEĆETE JE PREPOZNATI: Bivša učesnica u emisiju došla sa NOVIM „HEPI GRUDIMA“! (FOTO)

Dok novi rijalitiji ,,Letnji kamp" obara rekorde u gledanosti, bivši učesnici ,,Parova 6" imaju još mnogo toga da kažu.

U emisiji ,,Upoznajte Parove" gostovala je bivša učesnica Josipa Karimović, koja je sa novim izgledom iznenadila kampere, kao i voditeljku Bojanu Ristivojević.

Pričom su uradili retrospektivu njenog učestvovanja u rijalitiju, stavljajući akcenat da je trebala potpuno drugačije da reaguje na svađe i rasprave iz vile.

-Osim što sam se kupala kod bazena i pokazivala atribute, mogla sam pokazati i inteligenciju. Rekla je Josipa.

Osim što je se pohvalila životom kojim je vodila nakon ,,Parova 6", pohvalila je se da je nakon uplate koju je zaradila u vili odmah ugradila nove grupi i nazvala ih ,,hepi grupi".

Smatra da je trebala da uloži u sebe i dodaje da se tu neće zaustaviti, da je u daljem planu da uradili i zadnjicu i zube.

Josipa je dala ekskluzivu, da će ući u sedmu sezonu ,,Parova" gde će zaraditi za ostale zahvate koje planira.

Sve vesti možete čitati na happytv.rs.

Happytv.rs

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter