parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

VEČERAŠNJI "VIKEND SHOW" POMERA GRANICE: Političarke otkrivaju koji muškarci mogu da osvoje njihova srca!

 

Od 18:30 u emisiji "Vikend show" očekuje vas neverovatna atmosfera, sjajni gosti i mnoštvo interesantnh tema.

O tome - da li je moć najveci afrodizijak - govoriće: Maja Gazdić, Aleksandra Jerkov, Sanda Rašković-Ivić, Vanja Bulić, Zorana Schultz i Darko Glišić.

U večerašnjoj emisiji saznaćete da li su bolji frajeri političari ili direktori javnih preduzeća, takođe ćete videti veliki okršaj ljutih politčkih protivnica oko frajera.

Ova subota donosi vam novo izdanje vaše omiljene emisije, od večeras mozete videti mnoštvo zanimljivih igrica u kojima će uživati kako gosti tako i gledaoci.

 

 

Voditeljka Jovana Jeremić pripremila je pet igrica za svoje goste:

Prva je upoznaj-prepoznaj - koja sadrži zanimljive klipove o gostima,  ekskluzivno ćete videti kako Sanda Rašković igra, zatim produžetak-zanovetak- gde će gosti odgovarati na specijalna pitanja voditeljke, treća je misli čitam dok te pitam - gde gosti opisuju u tri reči gosta pored sebe, gde ćete videti šta je Jerkova rekla za Sandu i Maju Gazdic nakon incidenta u studiju.

Gosti će večeras u jednoj od igrica morati da se izjasne ko je po njihovom mišljenju najpoželjniji među najmoćnijima. Na listi će se naći napoznatiji političari ali i novinari.

U igrici sviraj za dušu, otkrićete koja pesma naše goste gađa pravo u dušu.

Pogledajte kako će izgledati novo izdanje večerašnjeg "Vikend show-a":

 

 

 

happytv.rs
foto:arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost