Izvor:
14.05.2016 u 22:56
0

FINALE EVROVIZIJE: Rusija favorit, nastupa Džastin Timberlejk

Rusija je favorit u večerašnjem finalu muzičkog takmičenja Pesme Evrovizije u Stokholmu.

Švedska, koja je bila domaćin tog takmičenja 2013. godine, pripremila je sve za večerašnju manifestaciju koju će prvi put prenositi SAD, a Džastin Timberlejk biće američka zvezda večeri.

Analitičari su ocenili da je favorit predstavnik iz Rusije Sergej Lazarev s pesmom na engleskom "You Are the Only One". Među favoritima su i Francuska, Ukrajina i Australija koja se drugi put takmiči u Pesmi Evrovizije. Srbiju će predstavljati Sanja Vučić s pesmom "Goodbye".

Takmičenje Pesma Evrovizije, prvi put priredjeno 1956. godine, godišnji je festival zabavne muzike koji u TV-prenosu prati veliki broj zemalja, a učestvuju izvođači iz zemalja čiji su nacionalni televizijski emiteri aktivni članovi Evropske unije za radiodifuziju.

Izvor: Beta
Foto: Twitter/Melodipopvision

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter