Izvor:
02.03.2019 u 20:45
0

DAVID GETA STIŽE U CRNU GORU: Najveći svetski producent će predvoditi Sea Dance festival!

David Guetta, najuspešniji muzički producent 21. veka i jedan od najtražijih izvođača na svetu, predvodiće program do sada najjačeg izdanja Sea Dance festivala, koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra na plaži kod Buljarica u Crnoj Gori, najavili su danas organizatori.

Publika iz celog sveta imaće jedinstvenu priliku da vidi francuskog superstara koji je najzasluniji za revoluciju muzičke industrije sa početka ove decenije, kada je elektronska muzika postala vodeći muzički pravac, a didžejevi najveće svetske zvezde.

O tome govori i činjenica da je Guetta jedan od najpopularnijih izvođača na svetu sa neverovatnih 11 milijardi Youtube pregleda i preko 100 miliona fanova na društvenim mrežama.

Spisak muzičara sa kojima je sarađivao i koji su potpisani na njegovim singlovima uključuje najveća imena u istoriji popularne kulture, kao što su David Bowie, Rihanna, Snoop Dogg, Sia, Nicky Minaj, Avicii i brojni drugi.

On je ujedno i jedini DJ koji je prodao vrtoglavih 50 miliona albuma i singlova, a dobitnik je i brojnih vodećih muzičkih nagrada, kao što su dva Gremija, te priznanja koja dodeljuju Billboard, MTV, DJ Mag i brojni drugi.

Sea Dance je prošle godine na plaži Buljarica okupio gotovo 50.000 posetilaca iz celog sveta, što ga je odvelo u samo finale borbe za najbolji evropski festival. U utorak, 5. marta, tačno u podne, samo za najbrše, stiže i veoma ograničen kontigent prvih i najpovoljnijih ulaznica za novi Sea Dance po poklon ceni od samo 2.390 din, koja će biti aktuelna samo 24h, odnosno do kraja zaliha.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter