13°C

Beograd

Nedeljni horoskop od 4. 8. do 11. 8. 2019.

Ovan

Očekuju vas jako važne promene vezane za polje privatnog posla, pred Vama je prekretnica na polju posla, tj. novca. Venera, kao vladar polja novca kod Vas, donosi više novca. Konačno ste zadovoljniji nego pre. Nema više nesuglasica sa kolegama, sve je idealno. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete dobru nedelju. Romantični ste i strastveni i samo čekate zabavnu osobu da uđete u vezu, da se zaljubite. Zauzeti, nemate nikakve probleme, ljubav cveta, veoma ste zadovoljni ove nedelje.

Bik

Odlično uspevate da se dogovorite sa drugima i komunikacija sa kolegama je veoma dobra, imate kratkoročne ciljeve koje možete da ostvarite veoma brzo. Priliv novca je odličan i nemate na šta da se požalite. Na polju ljubavi vas očekuje prilika za početak veze koja može da traje malo duže, ali zato i početak neće biti tako lak. Sve ide sporije nego što ste očekivali, ali Vam to prija.

Blizanci

Kakve god odluke da donesete po osećaju, biće sve to dobro. Konačno je Vaš vladar popustio potpuno, pa je ova cela nedelja dobra, jer je Merkur direktan. Nećete se više mučiti. Očekuje Vas poboljšanje finansija. Na polju ljubavi ste osetljiviji. Potrebna Vam je sigurnost. Znaćete da je sve u redu, ako možete sa partnerom ili osobom koja Vam se dopada, da pričate o svemu. Podrška Vam je najbitnija.

Rak

Mnogo toga se dešava na poslu. Novi projekti, nove priče, nove kolege - sve to je naporno. Niste spremni da sve te događaje podnesete tako brzo, nije Vam lako. Možda ćete brinuti previše o ljubavi, o tome šta neka osoba misli o Vama. Ako ste u vezi, podelite sa partnerom svoja osećanja, tako odnos može da bude bolji. Preosetljivi ste tokom ove nedelje.

Lav

Pred vama je nedelja u kojoj ćete imati dosta novih poslovnih ideja, a moguća je i saradnja sa osobama koje su u inostranstvu ili nisu iz Vašeg grada. Na polju emocija očekuje vas veza u kojoj ćete moći da se osetite voljeno i da budete u centru pažnje. Ako ste u vezi, sve je kako treba. Nema razloga za brigu. Izbegavajte stresne situacije.

Devica

Imaćete podršku svojih saradnika. Možete da očekujete uspeh na poslu, nećete imati razlog za brigu. Na polju ljubavi znate šta želite i lako pokazujete osećanja. Veoma ste predani partneru. Ako ste slobodni, moguća je avantura. Dobro ste raspoloženi, imate puno energije, sve Vam ide od ruke i zadovoljni ste.

Vaga

Možete da očekujete napredovanje na poslu. Uspeli ste da ostvarite dosta toga. Na polju ljubavi ste zadovoljni, a ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće novo poznanstvo. Ne preterujte sa trošenjem novca, sada je vreme za štednju. Ipak, oslonite se na prijatelje za sve, naročito za savete vezane za posao.

Škorpija

Nema razloga da brinete u vezi sa poslom. Možete da očekujete da će sreća da bude na vašoj strani. Ako imate vezu, ne zapostavljajte partnera zbog posla. Ako ste slobodni, preko posla je moguće poznanstvo. Neka muška osoba može da napravi problem na poslu. Ne ulazite u rasprave.

Strelac

Pred vama je nedelja u kojoj ćete uspeti da rešite finansijske probleme, ali i da neki novac ostavite sa strane. Konačno Jupiter, Vaš vladar, kreće direktno, pa to znači da nećete imati veće probleme ni na poslu, ni privatno. Par meseci ste mali zastoj u svemu i niste bili srećni. Vreme je za napredak i planiranje nekog putovanja. Ne odlažite ništa što Vas čini srećnim.

Jarac

Na polju ljubavi su mogući problemi sa partnerom, koji Vam unosi nemir i nepoverenje. Niste sigurni da je Vaša veza stabilna. Ako ste slobodni, potrudite se da se fokusirate na osobe koje su veoma stabilne u svom životu. Nađite vreme za sebe i za svoj mir, ne morate da se fokusirate samo na posao.

Vodolija

Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite saradnju koja će vam biti veoma korisna. Od drugih zavisi koliko ćete moći da napredujete, ne od Vas, i to Vas frustrira. Vreme je za odmor. Na polju emocija dajete sve od sebe da partner bude zadovoljan. Pozitivni ste i bitno je da ste uvek tu za voljenu osobu. Nema većih problema ove nedelje, polje ljubavi je prilično dobro.

Ribe

Moguće je da možete da imate više posla nego što ste očekivali i da to može da predstavlja veliko opterećenje. Potrudite se da date sve od sebe da biste napredovali. Neka muška osoba može biti od pomoći. Nadređeni će Vas sigurno pohvaliti. Na polju ljubavi vas očekuje zadovoljstvo, ako ne radite samo, ako imate vreme i za partnera. Slobodni, nećete menjati status. Najbolje je da budete sami dok ne naiđete na osobu koja je romantična kao i Vi.

Astrolog Jovana Vilimonović
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar