24°C

Beograd

Dnevni horoskop za utorak, 6. 8. 2019.

Ovan

Danas je dan za flert i ljubav. Imate dosta ideja. Nemate baš dobar fokus za rad, ali gledajte da odradite ono što morate

Bik

Pravite kompromis sa partnerom. Preko neke osobe koja Vam je bliska, možda preko prijatelja, možete da upoznate nekog ko Vam može biti jako zanimljiv. Organizujte se bolje na poslu da biste stigli sve da uradite kako treba.

Blizanci

Očekujte pomoć neke ženske osobe na poslu. Ako se bavite kreativnim poslom ili trgovinom, danas očekujte jako uspešan dan. Nađite više vremena za sebe.

Rak

Ako ste u vezi, bilo bi dobro da idete na neko kraće putovanje sa partnerom. Moguće je poznanstvo sa osobom koja nije iz Vašeg mesta. Provedite više vremena sa porodicom, pošto ste preosetljivi.

Lav

Morate da pazite na rokove. Ne slušajte druge šta pričaju, nego se potrudite da uradite sve što možete sami. Neodlučni ste u vezi sa nekim putovanjem, niste sigurni da li treba da idete ili ne. Provedite više vremena u šetnji, u prirodi.

Devica

Pokušajte da uradite nešto lepo za partnera. Slobodni, neće biti promena, više Vam prija druženje sa prijateljima. Priliv novca je siguran.

Vaga

Moguće su neke greške koje Vam mogu napraviti kasnije veliki problem. Budite pažljiviji i usporite malo na poslu. Napeti ste zbog previše obaveza.

Škorpija

Nemojte previše da budete emotivni. Zadržite neke stvari za sebe. Moguće je poznanstvo sa osobom koja će Vam biti zanimljiva.

Strelac

Ne morate baš sve reći partneru jer možda nema razumevanja. Ne ulazite u rasprave. Slobodni, previše ste posvećeni poslu, pa Vam nije do veze.

Jarac

Jako ste vredni. Završite sve što ste započeli do sad. Danas ste osetljivi i napeti, pa možda neće sve ići brzo kao što ste mislili.

Vodolija

Odlično se osećate. Staloženi ste i mirni, a odličan je odnos sa partnerom. Slobodni, neka osoba sa kojom imate prijateljski odnos možda želi nešto više.

Ribe

Danas Vam je rasuta pažnja i teško Vam je da radite bilo šta. Fokusirajte se da biste sve odradili kako treba. Mogući su iznenadni troškovi.

Astrolog Jovana Vilimonović
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar