29°C

Beograd

HOROSKOP OTKRIVA VAŠE GREŠKE U SEKSU: Bik je spor, škorpija previše perverzna a vodolija...

OVAN

Ne odajete partneru priznanje koje zaslužuje. Vi mislite da svaki seks treba da bude opasna avantura, a ako to nije - otpisujete ga kao dosadnog. Morali biste da naučite da cenite male stvari, poput one kada partner vrhovima prstiju klizi niz vaše butine. I "vanila" seks ima svoje draži, samo morate da ih otkrijete.

BIK

Strpljivi ste, pa sa vama predigra može da potraje i preko sat vremena, a retko ko je baš toliko strpljiv. Zato povremeno priuštite partneru seks na brzaka - raspametićete ga!

BLIZANCI

Morate da prestanete da lažete i sebe i partnera na temu toga šta vama seks zaista predstavlja. Uvek se pravite da je za vas to bezazlena zabava, čak i kad gajite duboka osećanja prema partneru. Nemojte se toliko plašiti istine.

RAK

Previše brinete zbog partnerovih osećanja. Sjajno je to što želite da mu udovoljite, ali morate da se pobrinete i za svoje zadovoljstvo. Ako ne volite nešto što on radi, recite.

LAV

Sigurni smo da vaš partner uživa u tome da se povremeno zavali i pusti vas da odradite sve, ali povremeno pustite i vi njega da vodi glavnu reč. Pokušajte da malo budete submisivni, dopašće vam se.

DEVICA

Vi baš ne volite da isprobavate nove stvari. Za vas je krevet jedino mesto za seks, i imate dve poze koje uvek vrtite. Ne morate da glumite egzibicionistu, ali pokušajte da makar isprobate drugu sobu u stanu, možda vam se i dopadne, a svakako će biti osveženje za partnera.

VAGA

Previše se preispitujete. Sjajno izgledate i obučeni i goli, i to mišljenje deli i vaš partner. Zaboravite na svoje nesigurnosti i prepustite se užitku.

ŠKORPIJA

Pripazite šta pričate u toku seksa, jer je partneru često nelagodno zbog vas. Reči koje birate su vama seksi, a njima uvredljive, a vaši predlozi za trojku ih ubijaju u pojam.

STRELAC

Manje se fokusirajte na orgazam, a više na uživanje u trenutku. Prekinite da stalno fantazirate o drugim mestima i ljudima i fokusirajte se na partnera i ono što trenutno radite.

JARAC

Previše ste predvidljivi. Vaš partner zna koju ćete pozu zauzeti i pre nego što vi na nju pomislite. Zato se potrudite da malo osvežite svoje navike u seksu.

VODOLIJA

Isprobajte makar jednom kaubojku. Čak i ukoliko se umorite, makar znate da ste probali, a partner će biti presrećan što makar jednom on može da se zavali i uživa.

RIBE

Seks vama predstavlja veliku stvar, pa volite intimnu atmosferu i više pažnje poklanjate dodirima i poljupcima nego samom činu. Dopustite sebi da ponekad budete divlji.

Izvor: thoughtcatalog.com
Foto: Twitter/cosmopolitansi

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar