14°C

Beograd

VASILIJE NIKITOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPY PORTAL: Film "4 ruže" na festivalu u Mladenovcu! (FOTO)

Film reditelja Vasilija Nikitovića „4 ruže“ svečano će otvoriti filmski festival u Mladenovcu – Valter fest u četvrtak, 24. oktobra.

Posle festivalskih projekcija na Filmskom festivalu scenarija u Vrnjačkoj banji i Filmskim susretima u Nišu, „4 ruže“ biće predstavljene publici na drugom regionalnom filmskom festivalu u organizaciji Centra za kulturu i turizam Mladenovac (24-27.10.)

- Pre Beogradske premijere do sada smo film prikazali na 2 festivala u Vrnjackoj Banji i Nišu, a 24. ćemo imati priliku da vidimo i reakciju publike u Mladenovcu. Festivalske projekcije su dragocene jer nam govore kako će publika širom zemlje reagovati na film, i ono što smo do sada čuli iz intervjua sa gledaocima nakon festivalskih projekcija filma je da se film 4 Ruže i publika lepo slažu i razumeju - rekao je Vasilije za Happy portal.

Radnja filma, čiji scenario potpisuju Balša Labović i Vasilije Nikitović, odvija se pod okriljem beogradske noći u klubu koji će kao magnet privući galeriju likova željnih lake love, dobrog provoda i bezbrižnog jutra. U centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, naći će se jedan običan čovek. U pokušaju da pobegne iz tog sveta, on shvata da će uspeti jedino ako u pomoć pozove ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.

- Film 4 Ruže se dešava u Beogradu i prati nekoliko paralelnih priča, od devojaka koje iz Zuca dolaze u grad da proslave ugradnju silikona, preko priča o likovima koje će gledaoci prepoznati iz svog svakodnevnog života, jer je tu i jedan gazda kafane, jedna mlada glumica, jedan političar, student, čistačica, radnik obezbeđenja, kum iz Zvečana... I kad se sve te priče u jednom trenutku ukrste, desiće se drama... Publika je to prepoznala, i jedna rečenica koja se najviše puta ponovila u intervjuima gledalaca nakon filma glasi: Sve je tako tačno i iskreno - rekao je Vasilije za naš portal.

U filmu igraju Miloš Samolov, Boris Milivojević, Dragan Gagi Jovanović, Srđan Todorović, Gordan Kičić, Nada Macanković, Milutin Milošević, Sonja Kolačarić, Dragana Dabović, Tara Toševski, Miljana Popović, Jelena Jokić, Marta Milosavljević, Tihomir Stanić, Jana Milić i drugi.

„4 ruže“ su snimljene u produkciji Kinooko Filma uz podršku Filmskog centra Srbije i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Distributer filma je Filmstar. Premijera „4 ruže“ zakazana je za 3. decembar u Sava centru, a od 5.12. prikazivaće u bioskopima se širom zemlje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar